نکات اصولی نگهداری پکیج دیواری

نکات اصولی نگهداری پکیج دیواری

نگهداری از پکیج دیواری به شیوه اصولی و صحیح، از بهترین راهکارها برای افزایش طول عمر و بازده و راندمان مطلوب. این سیستم گرمایشی محسوب می شود. با توجه به افزایش قیمت پکیج های دیواری همچنین اهمیت این وسیله در ساختمان، لازم است .که در نگهداری پکیج دیواری نهایت مراقبت و دقت انجام شود تا بتوان آنها را برای سال های طولانی تری استفاده کرد.

با توجه به اهمیت این موضوع شیوه مراقبت از پکیج موضوعی است که ما در این مقاله به آن می پردازیم، با ما همراه باشید.

چگونگی نگهداری از پکیج دیواری؟

تجهیزات گرمایشی به علت برخورداری از قطعات و متعلقات متنوع، به مراقبت و نگهداری اصولی نیاز دارند. نگهداری از پکیج دیواری از .پیش شرط های اصلی برای افزایش کارکرد و بهره وری دستگاه تلقی می گردد. در این زمینه باید خاطر نشان نمود که غفلت و کوتاهی در انجام فرآیند. سرویس و نگهداری، مشکلات گوناگونی از قبیل: خاموش شدنپکیج  دیواری، خراب شدن برد، نشتی آب، داغ نشدن آب و غیره را به همراه داشته و می تواند. هزینه های گزافی را به مصرف کننده تحمیل نماید. در ادامه به بررسی مهم ترین نکات در زمینه حفظ و مراقبت از پکیج شوفاژ دیواری می پردازیم.

نکات نگهداری پکیج

1.کنترل فشار پکیج.

کنترل فشار پکیج دیواری باید به صورت روزانه و منظم انجام شود. فشار استاندارد پکیج های دیواری یک الی 1.5 بار می باشد. نوسان داشتن فشار دستگاه، پایین رفتن یا افزایش فشار تا حدود 3 بار، حکایت از عدم تنظیم فشار دستگاه دارد.

در صورت پایین بودن فشار پکیج می توان با باز نمودن شیر پرکن، فشار دستگاه را به حالت طبیعی و نرمال بازگرداند. چنانچه فشار دستگاه پس از مدتی دوباره کاهش پیدا نمود، به احتمال فراوان در قسمتی از سیستم نشتی وجود دارد.

همچنین، نوسان داشتن فشار پکیج، موید بروز مشکل در منبع انبساط دستگاه می باشد. در هنگام بالا بودن فشار پکیج، می‌توان با باز نمودن شیر هواگیری نسبت به کاهش فشار کاری دستگاه اقدام نمود.

2.بررسی دودکش پکیج از نکات نگهداری از پکیج دیواری.

به منظور افزایش سطح ایمنی و نگهداری از پکیج دیواری، اطمینان حاصل کردن از سلامت دودکش، از درجه اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. استفاده از کلاهک های ایمن و استاندارد، از جمع شدن مواد آلاینده و سمی در فضا جلوگیری می کند.

همچنین، مطمئن شدن از باز بودن و عدم گرفتگی مسیر دودکش، از دیگر اصول مهم و حائز اهمیت در این زمینه قلمداد می گردد. این امر سلامت و امنیت مصرف کننده را به بهترین نحو تامین می سازد.

3.انجام فرآیند رسوب گیری.

بدون تردید، رسوب گیری از مهم ترین و بهینه ترین اقدامات جهت مراقبت و نگهداری از پکیج دیواری به حساب می آید. یکی از عامل های مهم و اساسی خرابی و مشکلات انواع پکیج ها، نفوذ رسوب در ساختار و اجزای دستگاه می باشد. در آب بسیاری از املاح، آلاینده ها و ذرات ریز وجود دارد. در طی گذشت زمان، وجود این املاح سبب ایجاد رسوب در قطعات و متعلقات پکیج مانند پمپ و مبدل می شود.

این موضوع علاوه بر ایجاد اختلال در عملکرد سیستم گرمایشی،. راندمان و بازدهی گرمایشی و سطح انتقال حرارتی بهینه پکیج را به میزان چشمگیری کاهش می دهد. برای حفظ و نگهداری از پکیج استفاده از رسوب گیر، به ویژه پیش از ورود آب به محفظه داخلی دستگاه، بسیار تاثیرگذار و مؤثر است.

رسوب گیری پکیج

4.سرویس فصلی و منظم پکیج.

نگهداری از پکیج دیواری:از دیگر اصول مهم برای افزایش طول عمر و نگهداری از پکیج دیواری، انجام سرویس های فصلی دستگاه به صورت منظم می باشد. انجام فرآیند. سرویس پکیج قبل از آغاز فصل سرما، در افزایش بهره وری و کارکرد دستگاه تاثیر بسزایی برجای می گذارد.

در ساختار پکیج های دیواری قطعات حساس و در عین حال حائز اهمیتی تعبیه شده است. قرار گرفتن این قطعات در معرض رطوبت و آب، می تواند به تدریج زمینه مناسب برای خرابی و نقص فنی دستگاه را فراهم سازد. به منظور جلوگیری از بروز مشکل در اجزا و قطعات دستگاه، به ویژه در فصول سرد سال، انجام سرویس دوره‌ای پکیج دیواری کمک شایانی می نماید.

علاوه براین، بسیاری از سرویس کاران و تعمیرکاران، سرویس اصولی. دستگاه را از مهم ترین روش ها برای نگهداری از پکیج دیواری قلمداد می کنند. لازم به ذکر است. که انجام سرویس دوره ای و فصلی ضمن کاهش خرابی و مشکلات، کارکرد سالم و مطلوب قطعات پکیج دیواری را در پی دارد.

یکی از دیگر موضوعاتی که با تغییر هر فصل باید مورد توجه قرار گیرد،. تغییر حالت زمستانه به تابستانه یا بر عکس می باشد. این موضوع نقش موثری در عمر مفید پکیج و دیر خراب شدن قطعات آن دارد.

5.بررسی صافی ها یا فیلترهای آب دو یا سه ماه یکبار.

از دیگر روش های بهینه برای نگهداری از پکیج دیواری بررسی صافی و فیلترهای آب است. در سیستم لوله کشی ناخالصی هایی نظیر شن و سنگ ریزه وجود دارد. جمع شدن این مواد پشت فیلترها و صافی ها، عملکرد کلی پکیج را تحت شعاع قرار می دهد. برهمین اساس با بررسی صافی های دستگاه می‌توان از سلامت و عدم انسداد این بخش اطمینان حاصل نمود.

نگهداری از پکیج دیواری

 6.سلامت محور پمپ پکیج دیواری

در ساختار پکیج ها، سیستمی با عنوان سیستم ضد گریپاژ پمپ در نظر گرفته می شود. این سیستم در هنگام عدم جریان آب در پکیج، نسبت به گردش جریان آب اقدام می نماید. گرفتگی و انسداد مدار آب گرمایشی یا عدم وجود آب در این مدار، می تواند موجب آسیب و خرابی پمپ پکیج شود. همچنین، در صورت شنیدن صداهای غیر معمول و اضافی،. می بایست. نسبت به عیب یابی و تعمیر پکیج زیر نظر متخصصان و کارشناسان حرفه‌ای مبادرت ورزید.

7.استفاده از محافظ برق استاندارد

نگهداری از پکیج دیواری:از دیگر روش های کاربردی برای محافظت از پکیج استفاده از محافظ استاندارد برق تلقی می گردد. چراکه نوسانات الکتریکی می تواند خرابی و آسیب به دستگاه را در پی داشته باشد. مضاف براین، در صورت رفتن به مسافرت و برای جلوگیری از ایجاد صدمه و خسارت به پکیج، لازم است. که نسبت به قطع کردن جریان شیر اصلی آب سرد اقدام نمود. ناگفته نماند .که تغییر رنگ دیوارها و سقف نزدیک پکیج دیواری،. نمایانگر نشت گازهای ناشی از احتراق مشعل دستگاه در فضای خانه می باشد.

عدم قرار دادن وسایل و لوازم گرما زا در مجاورت پکیج، تنظیم اصولی میزان دمای آبگرم و انجام تنظیمات مربوط به دمای پکیج از روی پنل را می توان از دیگر اقدامات در جهت نگهداری از پکیج شوفاژ دیواری برشمرد.

اینستاگرام

تماس با ما

‫0/5 ‫(0 نظر)
‫0/5 ‫(0 نظر)